top of page

Aktuální klubové informace 2019

Vážení členové,


s blížícím se začátkem golfové sezóny Vám zasíláme aktuální klubové informace.


Členské příspěvky

I v letošním roce je výše ročního členského příspěvku shodná s roky předešlými. Dospělý člen hradí 3.000 Kč, dítě do 18 let věku, student a udržovací členství 1.000 Kč. Vstupní příspěvek pro nové členy je také nezměněný – 1.000 Kč. Číslo klubového účtu je 35-6500500287/0100, jako variabilní symbol uvádějte své klubové členské číslo 107….  Průkazky ČGF jsou již k dispozici a je možné je po předchozí dohodě vyzvednout v Golf Shopu ve Štiříně, případně je lze zaslat poštou.

Každý člen hradící plný členský příspěvek (3.000 Kč) získá nárok na bezplatnou hru na 18 jamkách na některém z partnerských hřišť. Dojednávání podmínek probíhá v těchto dnech, možnosti hry budou oznámeny před zahájením sezóny.

Nová pravidla

Po mnoha letech prošla golfová pravidla velkou změnou, směřující zejména ke zrychlení a zjednodušení hry, ale i v názvosloví a řešení soutěžních situací. Každý člen klubu obdrží nové znění pravidel, tzv. Hráčskou edici. Publikaci plného, placeného znění pravidel je možné prostřednictvím klubu objednat.

Golfový kemp

Termín 12. ročníku golfového kempu v Malevilu je od neděle 7.7. do soboty 13.7.2019. Již nyní je možné se přihlašovat, kapacita je omezena.

Golfu zdar!®

Ivo Reichelt

GC Spektrum

25 zobrazení0 komentářů
gc_ctverec.png
bottom of page